Wat doen wij

EasyKiosk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van interactieve presentatiemiddelen voor diverse toepassingen.

Naast onze standaard lijn informatiezuilen, zoals de Easykiosk EK55touch totem, de EasyKiosk EK22touch infocenter en de EasyKiosk Wall series verkopen wij touchscreens in alle afmetingen, led visual producten en ontwikkelen wij ook klantspecifieke oplossingen.

Wilt u uw organisatie op een professionele manier presenteren, bijvoorbeeld tijdens beurzen of congressen? Of wilt u uw klanten en bezoekers van uw organisatie de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van internet en diverse softwaretoepassingen? EasyKiosk maakt dit mogelijk.

 
Onze presentatieproducten zijn zowel geschikt voor dagelijks gebruik (b.v. in winkels, magazijnen, ontvangstruimtes enz.) als voor een éénmalige gebeurtenis, evenement, congres of beurs.

Service

Wij weten als geen ander dat informatiesystemen alleen maar zin hebben als ze feilloos en klantvriendelijk werken. Een informatiezuil of touchscreen dat niet goed of helemaal niet functioneerd is een doorn in het oog. Daarom hebben wij een eigen servicedienst die snel ter plaatse kan zijn als er toch onverhoopt iets kapot gaat.

Verhuur

Heeft u een project waarin u tijdelijk één of meerdere informatiezuilen nodig heeft of heeft u een beurs waar u uw bedrijf professioneel wilt presenteren dan is huren wellicht een goede optie. Wij kunnen u daarin volledig ontzorgen door advies te geven over het best passende product, hulp bij installatie van software en het transport naar de gewenste locatie en weer retour.

Referenties


EasyKiosk is opgericht in 2005 en in de afgelopen 13 jaar hebben wij een groot aantal bedrijven met onze producten van dienst mogen zijn. Hieronder een kleine selectie van onze recente oplossingen:

Made in The Netherlands

Al onze informatiezuilen worden door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd. Daardoor kunnen wij perfectie garanderen en kunnen we flexibel zijn in onze oplossingen Wij zijn gevestigd in Noord Brabant en deze regio staat bekend vanwege de vele hoogwaardige technische producenten en toeleveranciers. Onze filosofie is dat wij optimaal gebruik maken van dit gegeven en betrekken daarom ruim 90% van alle toeleveringen en samenwerkingen uit de directe regio. .

Eigen service en onderhouds dienst
Eigen ontwikkeling en productie
Eigen transport in Nederland, België en Duitsland